Ohjeita huoltajille

Keravan päiväkotien yhteiset ohjeet

Päivölänkaaren päiväkodin ohjeet

  • Päiväkotimme aukeaa tällä hetkellä kello 6:15 ja on avoinna kello 17:30 saakka (ennen klo 7 ja klo 17:00 jälkeinen hoidontarve sovitaan päiväkodin johtajan kanssa). Henkilökunnan työvuorot sovitaan lasten hoitoaikojen mukaan.
  • Huolehdittehan, että tuodessanne lasta päiväkotiin luovutatte lapsenne henkilökohtaisesti päiväkodin työntekijälle. Samoin hoitopäivän päättyessä me luovutamme lapsenne henkilökohtaisesti, jolloin vastuu siirtyy häntä hakevalle aikuiselle. Aamuisin ennen kello 7:30 kokoonnumme yläkertaan.
  • Jos lapsen hoitopäivässä tapahtuu muutoksia esim. lapsi on sairaana tai vapaapäivällä / hakuaika muuttuu / lasta hakee muu kuin oma vanhempi, on siitä ilmoitettava etukäteen päiväkodin henkilökunnalle.
  • Huomioithan, että hakutilanteissa lapsi kulkee päiväkodin portista aina aikuisen seurassa ja portin avaa aikuinen. Portti tulee sulkea lähtiessä vaaratilanteiden välttämiseksi.
  • Päiväkotimme ruokapalveluista vastaa Keravan ateriapalvelujen ravitsemustyöntekijä. Hänet tavoittaa numerosta 040 3183392. Päiväkoti tilaa ateriat edellisenä päivänä klo 12 ilmoitetun lapsimäärän mukaisesti. Tästä syystä on erittäin tärkeää, että päiväkodin henkilökunnalla on hyvissä ajoin ajantasainen tieto siitä, tuleeko lapsi hoitoon vai ei.
  • Keravan kaupungin varhaiskasvatuksen palvelusivuilta löydät paljon hyödyllistä tietoa sekä tärkeimmät linkit asioiden hoitamiseen sähköisesti. Keravan varhaiskasvatus on nyt myös facebookissa.
  • Ryhmien kasvattajat, ja mahdollisuuksien mukaan myös lapset, päivittävät arjen touhuista blogia. Vanhemmat saavat blogin osoitteen ja salasanan henkilökunnalta.

IMG_2703.JPG

Päivitetty 17.12.2018 klo 09:38