Lapsiryhmät

 IMG_0685.JPG

Tiitiäiset​

puh. 040-3182442

Olemme alle 3-vuotiaiden eli pienten ryhmä.

Haluamme tarjota lapsellenne turvallisen ympäristön kasvaa ja kehittyä. Ryhmämme ilmapiiri on hyväksyvä ja lämmin. Tiitiäisiin vanhemmat voivat turvallisin mielin jättää lapsensa luottaen siihen, että lapsen on täällä hyvä olla.

Ensisijaisen tärkeää on laadukas perushoito; puhtaus, ravinto ja riittävä lepo.

Leikki on keskeisellä sijalla ryhmässämme. Se on läsnä jokapäiväisessä arjessamme kantavana voimana. Arvostamme lasten aitoa ja heille ominaista tapaa toimia, oppia ja ymmärtää maailmaa eli leikkiä. Tuemme jokaisen lapsen kasvua yksilöllisesti hänen ikätasonsa huomioiden.

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen, virikkeelliseen ympäristöön ja toimintaan.

Pienryhmätoiminta on tärkeä osa toimintaamme. Jokaisella lapsella on oma pienryhmä, jonka kanssa hän saa jäädä sisään aina yhtenä päivänä viikossa. Näin neljällä lapsella kerrallaan on koko ryhmän tilat käytettävissään sekä yksi aikuinen.

Toiminnan suunnittelussa teemamme on metsä.

Avoin vuorovaikutus lapsen, hänen perheensä ja henkilökunnan välillä on mielestämme erityisen tärkeää.

 

Menninkäiset​

puh. 040-3183523

Menninkäisten ryhmä on 3-5-vuotiaiden lasten ryhmä Naavapuiston päiväkodissa.

Toiminnassamme käytämme pienryhmiä. Lapset ovat jaettu ryhmiin iän mukaan. Jokaisella ryhmällä on oma aikuinen ja sama aikuinen myös pitää lasten kasvatuskeskustelut sekä huolehtii ryhmänsä kasvun kansioista.

Tämän lisäksi käymme Kanniston koulun salilla jumppaamassa neljä- ja viisivuotiaiden kanssa. Teemme myös retkiä lähimaastoon.

Toiminnan suunnittelussa teemamme on metsä. Painopistealueita ovat liikunta, mediakasvatus ja lasten osallisuuden vahvistaminen.

Avoin vuorovaikutus lapsen, hänen perheensä ja henkilökunnan välillä on mielestämme erityisen tärkeää.

IMG_0792.JPG 

Päivitetty 13.06.2018 klo 10:02