Päiväkodin esittely

Kalevan päiväkoti sijaitsee Keravalla Kalevan rauhallisella ja vehreällä asuinalueella, puistomaisessa ympäristössä. Päiväkoti muuttaa remontin vuoksi väliaikaistiloihin Saviolle hyvien kulkuyhteyksien varteen osoitteeseen Tiilitehtaankatu 10 maanantaina 30.5.2022 alkaen. Alustavien tietojen mukaan remontti kestää noin puoli vuotta.

Kalevan päiväkodissa on iso piha-alue, joka vaihtelevaisuutensa ansiosta houkuttelee lapsia leikkimään ja liikkumaan aktiivisesti. Lähiympäristössämme on metsikkö, kenttä sekä puisto retkeilyä ja monipuolista liikkumista varten.

Päiväkodin henkilökunta ja toimintatavat

Innokas ja motivoitunut henkilökunta on sitoutunut työskentelemään yhdessä sovittujen arvojen ja tavoitteiden mukaisesti hyvässä yhteistyössä huoltajien kanssa. Tarjoamme lapsille iloa ja oppimisen elämyksiä innostavassa, kiireettömässä ja lasta kunnioittavassa vuorovaikutteisessa toimintaympäristössä. 

Ryhmien toimintaa ohjaa päiväkotimme pedagogiset painopisteet sekä lapsikohtaiset varhaiskasvatussuunnitelmat, joissa on huomioitu mm. vanhemmilta saatu palaute toiminnan kehittämiseksi. Vanhempien kanssa teemme yhdessä lapsikohtaisen varhaiskasvatussuunnitelman ja uusien lasten kanssa käymme palvelusopimus- ja aloituskeskustelut.

Päiväkodissamme työskentelee varhaiskasvatuksen erityisopettaja, suomi toisena kielenä -opettaja sekä perhetyöntekijä.  

Kalevan päiväkodin ryhmät

Kalevan päiväkodissa toimii neljä alle esiopetusikäisten lasten ryhmää.

Haituloissa on noin 1–3-vuotiaita lapsia, Menninkäisissä noin 2–4-vuotiaita lapsia, Maahisissa noin 3–5-vuotiaita lapsia ja Haltioissa noin 3–5-vuotiaita lapsia.

Näiden lisäksi Kalevan koulun esiopetus kuuluu hallinnollisesti Kalevan päiväkodin yhteyteen, vaikka sijaitseekin Kalevan koulun tiloissa. Esiopetustiloissa toimii kaksi esiopetusryhmää.

Päivitetty 04.05.2022 klo 10:16