Kerhot

Kevätlukukausi 2022


Harrastustoiminta


Kuvataideharrastus

Kevään kerho- ja harrastustoiminta käynnistyy Sompion koulussa. 2. ja 3.  luokan oppilaat ovat tervetulleita osallistumaan kuvataideharrastukseen.

Kuvataideharrastus järjestetään  torstaisin klo 13.20 - 14.20 Sompion koulun kuvaamataidon luokassa. Ensimmäisellä kerralla tapaaminen koulun pääaulassa, josta opettaja hakee osallistujat. Harrastus alkaa torstaina 20.1.22 ja kevään viimeinen kerta on torstaina 28.4.22. 

Kuvataideharrastus on oppilaille ilmainen ja koulun vakuutus on voimassa harrastuksen aikana. Toiminnan järjestää Keravan kuvataidekoulu ja opettajana toimii Eevi Kilponen.  

Kuvataideharrastuksen parissa on mahdollisuus tehdä erilaista kuvataidetta.  

Ryhmään mahtuu korkeintaan 12 oppilasta.  

Harrastukseen ilmoittaudutaan vastaamalla tähän viestiin viimeistään tiistaina 18.1.22. Kerro oppilaan nimi, jonka ilmoitat harrastukseen. Jos osallistujia ilmoittautuu enemmän kuin 12 oppilasta, osallistujat arvotaan. Oppilaille varmistetaan pääsy harrastukseen wilma-viestillä.


Liikuntaharrastus

Tervetuloa harrastamaan monipuolista liikuntaa liikuntaharrastuksen pariin tiistaisin klo 9.00 -10.00 Sompion koulun palloiluhallissa (kaikkien oppilaiden koulupäivä alkaa tiistaisin klo 10.15). Harrastustunnin aikana voidaan esimerkiksi pelata eri pallopelejä ja leikkiä erilaisia liikuntaleikkejä. Harrastustunnin ohjaa Sompion koulun koulunkäynninohjaaja Vesa Nurmiviita. Ohjaaja voi myös huomioida toiminnassa osallistuvien oppilaiden toiveita tuntien sisällöstä. Ensimmäinen harrastustunti pidetään tiistaina 1.2.22 klo 9.00 (harrastustuntia ei pidetä hiihtolomaviikolla), kevään viimeinen harrastustunti ti 24.5.22.

Toiminta on ilmaista ja koulun vakuutus on voimassa tämän harrastustunnin ajan.

Ryhmään otetaan mukaan max. 20 oppilasta. Jos ilmoittautujia on yli 20 kpl, osallistujat arvotaan. Ryhmään päässeille ilmoitataan vielä erillisellä viestillä kerhon alkaminen.


Kerhotoiminta


Kokkauskerho

Sompion koulussa järjestetään kokkauskerho 2. - 4. luokkalaisille tiistai-aamuisin klo 8.30 - 10.00 kotitalousluokassa. Ensimmäinen kerhokerta on tiistaina 25.1.22. Kerho kokoontuu viimeisen kerran ti 22.3.22. Kerho on osallistujille ilmainen.

"Tule aloittamaan tiistaiaamut leipoen ja kokaten! Kokkikerhossa opitaan leivonnan ja ruoanlaiton perusteita sekä opetellaan tulkitsemaan ja toteuttamaan reseptejä. Opetus tapahtuu käytännön tekemisen kautta ja opittuja reseptejä on helppo toteuttaa myös itsenäisesti kotona."

Kerhon järjestäjä on Zildren ja kouluvakuutus kattaa myös kerhoajan.

Kerhoon ilmoittaudutaan vastaamalla tähän viestiin viimeistään torstaina 20.1.22, kerro viestissä kerhoon osallistuvan oppilaan nimi ja luokkatunnus. Kerhoon otetaan max 14 oppilasta. Jos ilmoittautujia on enemmän kuin paikkoja, osallistujat arvotaan. Lähetämme wilma-viestin erikseen kerhoon päässeille ilmoittautumisajan sulkeuduttua.


Kitarakerho

Kitaransoiton alkeet kerho - 5. – 9. luokkalaisille

Kerhossa tutustutaan kitaran soittamisen alkeisiin. Tavoitteena on, että kerholainen innostuu kitaran soitosta, oppii soittamisen perusteet sekä oppii hyödyntämään nykyteknologiaa harjoittelussa. 

Kerhossa on mahdollista käyttää omaa tai koulun kitaraa. 

Ajankohta: maanantaisin klo 15.10 – 15.55, aloitus ma 24.1.22, kerho kokoontuu 8 kertaa, viimeinen kerta ma 21.2.22 (hiihtolomalla kerhoa ei pidetä ma 21.2.22).

Paikka: Sompion koulun luokka C203

Ryhmäkoko: max 8 oppilasta

Opettaja: Sompion koulun opettaja, musiikin moniosaaja Ilkka Hämäläinen

Ilmoittautuminen: Vastaa tähän wilma-viestiin viimeistään torstaina 20.1.22. Jos ilmoittautuneita tulee enemmän kuin kerhoon otetaan osallistujia, osallistujat arvotaan. Kerhoon päässeille ilmoitetaan vielä uudella wilma-viestillä.


Musikaalikerho 9. luokkalaisille

  • Kerhon aikana oppilaat kirjoittavat musikaalin käsikirjoitusta sekä kokoavat musiikin näytelmään sopivaksi.
  •   Kerho kokoontuu kevätlukukaudella.
  • Musikaalikerhon vetäjinä toimivat Sompion koulun opettajat Otto Kallioranta ja Paula HolopainenFrisbeekerho

Sompion koulun 7. luokkalaisille syksyllä alkanut frisbeegolf-kerho jatkuu keväällä (huhti- ja toukokuussa) kelien lämmettyä.

Kerhon aikana treenaillaan koulun pihalla oleviin koreihin putteja ja lähestymisheittoja. Sateen sattuessa voimme jatkaa harjoituksia palloiluhallissa tai tulla käsityön luokkaan värjäämään kiekkoja. Voimme lähteä myös pelaamaan lähialueen kentille. Osallistujien toivotaan tuovat mukanaan omat kiekot, mutta koululta saa myös lainaksi kiekkoja kerhon ajaksi. Koulun oppilasvakuutukset ovat voimassa myös kerhon aikana. 

Kerhon vetäjänä toimii Sompion koulun kovien materiaalien käsitöiden opettaja Janne Syrjälä.
cr.pngphoto-1525201548942-d8732f6617a0.jpg


audio.jpg


mikro.jpg 


 

 

 

 

 

 

 


 

Päivitetty 16.05.2022 klo 11:18