Kerhot

AV-kerho

Kerho kokoontuu  ennen koulun juhlia tai tapahtumia opettelemaan esityksen tarvitsemat tekniikat. Kerho toimii esityksissä vastaten valo-, ääni- ja kuvatekniikasta yhdessä esityksen tekijöiden kanssa.

AV-kerho on tarkoitettu 7. - 9.-luokkalaisille. Kerhossa opetellaan pääasiassa näyttämön ääni- ja valotekniikkaa.  Oppilailla on mahdollisuus osallistua myös podcastien ja erilaisten kenttä-äänitysten tekniseen toteuttamiseen.

 

Blackbirds salibandykerho

Kerho kokontuu maanantaisin klo 15.00-16.00 Sompion koulun palloiluhallissa.

Kerho on tarkoitettu 7. - 9.-luokkalaisille salibandyn pelaamisesta kiinnostuneille oppilaille. Sompion koulu järjestää kerhon yhteistyössä Blackbirds United ry:n kanssa.

 

Bändikerho

Kerho kokoontuu maanantaisin Sompion koulun musiikkiluokassa.

  • MA klo 13.15-14.00     3. - 6.-luokkaiset
  • MA klo 17.00-18.00    7. - 9.-luokkalaiset

Bändikerhossa musisoidaan yhdessä jokaisen omasta lähtötasosta käsin. Soittimina ovat basso, kosketinsoittimet ja rummut. Lisäksi kerhossa lauletaan. Kerhon ohjelmisto koostuu monipuolisesta musiikista ja kerholaisten omat kappaletoiveet otetaan huomioon.

 

Carrot Revolution

Kerho kokoontuu maanantaisin klo 14.30 - 16.30 Sompion koulun kotitalousluokassa.

Miten välipalasta saa hyvää virtaa, miten tehdään kasvikumous tai miten pidetään kunnon lihapullakekkerit? Kotitalousopettajaksi opiskelevat kerho-ohjaajat auttavat vastaamaan tähän kysymykseen.

cropped-cropped-cr-vaakasuuntainen-logo.png

 

Ilmaa siipien alla-kerho

Kerho kokoontuu 12 kertaa  kevätlukukaudella 2019 koulupäivien aikana. Ennen hiihtolomaa kerho kokoontuu kerran viikossa ja loppukevään kokoontumiset sovitaan kerholaisten kanssa tarkemmin yhdessä. Kokoontumispäivät vaihtelevat kerholaisten kanssa sovitun aikataulun mukaan.

Kerhossa etsitään luottamusta omiin kykyihin ja itseen.

 

Juhlakerho

Kerhon alkamisajankohta ja kokoontumisajat ilmoitetaan myöhemmin.

Juhlakerhossa valmistetaan esityksellinen kokonaisuus koko koululle.

 

Kervuset-kuoro

Kuoro kokoontuu keskiviikkoisin klo 14.00 - 15.00 Sompion koululla.

Kervuset-kuoro on tarkoitettu 2. - 9.-luokkalaisille laulamisesta kiinnostuneille oppilaille. Harjoittelemme yksi- ja moniäänisiä lasten suuhun sopivia lauluja. Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

 

Lauluyhtye

Kerho kokoontuu kaksi kertaa viikossa välituntisin musiikinopettajan johdolla Sompion koulun musiikkiluokassa. 

Kerho on tarkoitettu 7. - 9.-luokkalaislle.

 

Musikaalikerho

Kerho kokoontuu kevätlukukaudella 2019. Alkamisajankohta ja kokoontumisajat ilmoitetaan myöhemmin.

Musikaalikerhossa toteutetaan 9.luokan musiikkiluokan oppilaiden kanssa musikaali. Produktion toteuttamisen sisältöihin kuuluvat aiheen ideointi, käsikirjoituksen kirjoittaminen, harjoittelu ja musikaalin esitykset koko koululle loppukeväästä.

 

Podcast-kerho 

Kerho kokoontuu kevätlukukaudella 2019. Alkamisajankohta ja kokoontumisajat ilmoitetaan myöhemmin.

Podcast-kerho on tarkoitettu 7. - 9.luokkalaisille. Kerhossa suunnitellaan ja tehdään podcasteja eli puheohjelmia. Kerhossa harjoitellaan podcastien sisältöjen tekemistä ja teknistä toteuttamista.

 

PompIT

Kerho kokoontuu syyskaudella 2018 maanantaisin PompIT:n tiloissa osoitteessa Palopellonkatu 7. Kerho kokoontuu  17.9. - 10.12.  Syyslomaviikolla 42 ei ole kerhoa.

  • MA klo 13.30 - 14.30   3. - 6.-luokkalaisille suunnattu Temppuparkour
  • MA klo 14.30 - 15.30    7. - 9.-luokkalaisille suunnattu Parkour/Freerunning

Temppuparkourissa opetellaan Parkourin perusliikkeitä kuten erilaisia ylityksiä ja alastuloja. Samalla opitaan myös telinevoimistelusta tuttuja perusliikkeitä kuten kuperkeikkoja, käsilläseisontoja ja voltteja. Alkulämmittelyyn kuuluu myös erilaiset pelit ja harjoitteet. Tunnin tavoitteena on parantaa kehonhallintaa ja kehittää motorisia taitoja.

Parkour/Freerunning tunnilla liikutaan vauhdikkaasti temppuillen. Tunnilla harjoitellaan turvallisia alastuloja ja esteiden ylityksiä sekä alussa lämmitellään erilaisin pelein ja monipuolisin harjoittein. Tunnin tavoitteena on parantaa kehonhallintaa ja kehittää motorisia taitoja.

 

Päivitetty 01.02.2019 klo 09:42