Kerhot

Kerhojen aiheet nostetaan keväällä 2020 tehdyn oppilaskyselyn perusteella. Oppilaskyselyissä nousi toiveet mm. kuvataide-, koodaus-, animaatio-,  jalkapallo- ja salibandykerhosta. Kerhot ovat maksuttomia.  Kerhoista tiedotetaan  koteihin Wilman tiedotteissa ja viesteissä.


Teknologia-kerhot 5. -luokkalaisille ma 19.10.2020 alkaen

Kiinnostaako rakentaa legoista oma robotti ja ohjelmoida se tekemään erilaisia tehtäviä? Kerhossa oppilaat pääsevät rakentamaan oman robottinsa hyödyntäen mm. Lego spike ja Makey Makey -rakennussarjaa. Jos vastasit kyllä, niin tule mukaan! Teknologiakerho kokoontuu maanantaisin klo 14.-15 Antin luokassa. Kerhon ohjaajana toimii Antti Erola. Ilmoittautumislinkin löydät Wilma-viestistä (lähetetty 9.10.20)


Espanjan kielen kerhot 5.-luokkalaisille

Tervetuloa espanjan kerhoon! Espanjan kerhossa opimme uusia sanoja ja ilmaisuja toiminnallisesti. Opit myös kirjoittamaan hieman espanjaa. Tämän lisäksi tutustumme myös espanjankielisiin kulttuureihin. Jos olet kiinnostunut espanjan kielestä tai haluaisit aloittaa espanjan opiskelun yläkoulussa, tämä kerho on juuri sopiva Sinulle! Kerho järjestetään, jos osallistuja on vähintään 4. Kerhon järjestää Leena Kärkkäinen. Leena lähettää ilmoittautumislinkin Wilma-viestissä luokille. 


 Uskomaton ukulele! - Kerho 4.-luokkalaisille 

Tule kokeilemaan, tutustumaan, jatkamaan innostustasi, soittelemaan yhdessä, harjoittamaan taitojasi ja nauttimaan musiikista. Mukaan tarvitset vain innokkaan mielen, ukulelen saat koululta lainaan tunnin ajaksi. Kerho järjestetään nyt syyslukukaudella tiistaisin 14.00-15.00 Tiedetornissa. Kerhonvetäjänä toimii Kati Saiho, jonka lähettämässä Wilma-viestissä on ohjeet ilmoittautumiseen.


Pelikerho 3.-luokkalaisille tiistaisin 24.11. alkaen

Kiinnostaako lauta- ja korttipelit? Kerho järjestetään tiistaisin klo 8.00 Antin luokassa neljä kertaa. Kerhossa pelataan erilaisia lauta- ja korttipelejä sekä harjoitellaan vuorovaikutustaitoja erilaisissa ryhmissä. Kerhoon ilmoittaudutaan vastaamalla Wilma-viestiin. Kerho on 3A-luokkalaisille marras-joulukuussa ja keväällä 2021 muille kolmosille. Kerhoa ohjaa  Anne Naumanen.  

Pelikerho 2.-luokkalaisille tiistaisin 24.11. alkaen

Kiinnostaako lauta- ja korttipelit? Kerho järjestetään tiistaisin kello 14.00-15.00. Kerhossa pelataan erilaisia lauta- ja korttipelejä ja harjoitellaan vuorovaikutustaitoja erilaisissa ryhmissä. Kerhoon ilmoittaudutaan vastaamalla kerhonvetäjän lähettämään Wilma-viestiin. Kerhoa ohjaa Viveka Keto-Tokoi. 


Pakopelikerho 5.-luokkalaisille 1.3.2021 alkaen

Kiinnostaako sinua rakentaa itse tai pienessä ryhmässä pakopeli hyödyntäen hybridiratkaisua? Osa tehtävistä siis digitaalisia ja osa ympäri koulua. Jos kiinnostuit, niin tule rakentamaan pakohuone. Kerhossa käsikirjoitamme ensiksi tarinan, rakennamme pakohuoneen ja haastamme muut kokeilemaan! Pääset tietysti myös pelaamaan muiden tekemiä pakohuoneita. Kerhoon ilmoittaudutaan Wilma-viestin linkin kautta. Kerhoa ohjaa Antti Erola.

Tiedekerhot 3.-luokkalaisille 6.4. alkaen
Kiinnostaako rakentaa sähkömoottori ja oppia sen toimintaa? Entä haluatko soittaa pianoa banaanilla? Jos kiinnostuit, niin tiedekerho on sinun juttusi! Tiedekerho kokoontuu huhtikuun ajan tiistaisin klo 14-15 omassa luokassasi. A-luokan kerhoa vetää Antti Erola, B-luokan kerhoa Pauliina Pohtola ja C-luokan kerhoa Tiina Korhonen. Kerhoon ilmoittautuminen Wilma-viestillä lähetetyllä linkillä. Päivitetty 09.07.2021 klo 16:08