Vanhempainyhdistys

Killan koti ja koulu- yhdistys ry on toiminut keväästä 2013. Yhteistyö Killan koulun ja yhdistyksen välillä on tiivistä ja hedelmällistä. Toiminnassa on alusta alkaen ollut vahva edustus sekä koulun puolelta rehtorin johdolla että vanhempien puolelta yhdistyksen toimintaan osallistuneiden toimesta.

Yhdistys kokoontuu
koulun oppilaiden vanhemmille ja koulun opettajille avoimiin hallituksen kokouksiin viidesti vuodessa (kolme syyslukukaudella ja kolme kevätlukukaudella). Yhdistys myös osallistuu koulun toimintaohjelmassa oleviin tapahtumiin erilaisissa rooleissa sekä järjestää itse tapahtumia ja tilaisuuksia Killan koulun oppilaille. Yhdistys on mm. järjestänyt koululla teatteriesityksiä, isien lukutuokioita, halloween-tarinointia ja äitien-ja isänpäivän arpajaisia.

Tämän lisäksi yhdistys vastaa koulukuvausten järjestämisestä, tukee esimerkiksi välituntivälineiden hankinnassa sekä myöntää stipendejä Killan koulun oppilaille.

Oivallinen tapa tutustua ihmisiin ja yhdistyksen toimintaan on esimerkiksi toukokuun alkupuoliskolla pidettävä Killan kevätrieha. Se on jo traditioksi muodostunut yhdistyksen järjestämä koko perheen tapahtuma, joka on suosittu tapahtuma sekä lasten että vanhempien keskuudessa.

 

Yhdistyksen hallitus 2021-2022

puheenjohtaja: Outi Ahti-Miettinen
outi.ahtimiettinen(at)gmail.com

 

Päivitetty 27.01.2022 klo 09:58