Kerhot

Keskuskoulun kerhot lukuvuonna 2018–2019 

Bändikerho

Kerho kokoontuu maanantaisin Sompion koulun musiikkiluokassa.

  • MA klo 13.15-14.00     3. - 6.-luokkalaiset

Bändikerhossa musisoidaan yhdessä jokaisen omasta lähtötasosta käsin. Soittimina ovat basso, kosketinsoittimet ja rummut. Lisäksi kerhossa lauletaan. Kerhon ohjelmisto koostuu monipuolisesta musiikista ja kerholaisten omat kappaletoiveet otetaan huomioon.

 

Carrot Revolution

Kerho kokoontuu maanantaisin klo 14.30 - 16.30 Sompion koulun kotitalousluokassa.

Miten välipalasta saa hyvää virtaa, miten tehdään kasvikumous tai miten pidetään kunnon lihapullakekkerit? Kotitalousopettajaksi opiskelevat kerho-ohjaajat auttavat vastaamaan tähän kysymykseen.

cropped-cropped-cr-vaakasuuntainen-logo.png

 

Ilmaa siipien alla-kerho

Kerho kokoontuu kevätlukukaudella 2019. Alkamisajankohta ja kokoontumisajat ilmoitetaan myöhemmin.

Kerhossa etsitään luottamusta omiin kykyihin ja itseen.

 

Juhlakerho

Kerhon alkamisajankohta ja kokoontumisajat ilmoitetaan myöhemmin.

Juhlakerhossa valmistetaan esityksellinen kokonaisuus koko koululle.

 

Kervuset-kuoro

Kuoro kokoontuu keskiviikkoisin klo 14.00 - 15.00 Sompion koululla.

Kervuset-kuoro on tarkoitettu 2. - 9.-luokkalaisille laulamisesta kiinnostuneille oppilaille. Harjoittelemme yksi- ja moniäänisiä lasten suuhun sopivia lauluja. Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

 

PompIT

Kerho kokoontuu syyskaudella 2018 maanantaisin PompIT:n tiloissa osoitteessa Palopellonkatu 7. Kerho kokoontuu  17.9. - 10.12.  Syyslomaviikolla 42 ei ole kerhoa.

  • MA klo 13.30 - 14.30   3. - 6.-luokkalaisille suunnattu Temppuparkour

Temppuparkourissa opetellaan Parkourin perusliikkeitä kuten erilaisia ylityksiä ja alastuloja. Samalla opitaan myös telinevoimistelusta tuttuja perusliikkeitä kuten kuperkeikkoja, käsilläseisontoja ja voltteja. Alkulämmittelyyn kuuluu myös erilaiset pelit ja harjoitteet. Tunnin tavoitteena on parantaa kehonhallintaa ja kehittää motorisia taitoja.

Parkour/Freerunning tunnilla liikutaan vauhdikkaasti temppuillen. Tunnilla harjoitellaan turvallisia alastuloja ja esteiden ylityksiä sekä alussa lämmitellään erilaisin pelein ja monipuolisin harjoittein. Tunnin tavoitteena on parantaa kehonhallintaa ja kehittää motorisia taitoja.

Päivitetty 01.11.2018 klo 09:16