Kerhot

Koulun kerhotoiminnan tavoitteena on monipuolinen, lapsen kasvua tukeva vapaa-ajan toiminta, jossa jokaisella lapsella olisi mahdollisuus ainakin yhteen kerhoharrastukseen. Kerhotoiminta on osa oppilaan koulupäivää, joten hänellä on kerhossa sama vakuutusturva kuin koulussakin.

Koulumme kerhotoiminta on oppilaille maksutonta.

Aamukerho vuosiluokille 1-3

Aamukerho aloittaa ensi viikolla (30.10.) ja toimii tiistai-, torstai- ja perjantaiaamuisin klo 8.15-9.45. Kerhon ohjaajana toimii Merja Viitala.

Kerbiili

Kerbiili tarjoaa pop up-tyyppistä nuorisotilatoimintaa tiistaisin klo 14-16.30 koulumme kirjastoaulassa ja salissa. Kerbiiliä vetävät nuorisopalvelujen työntekijät. Kerbiilissä voi pelata erilaisia lautapelejä, "höntsätä" salissa tai tehdä läksyjä.

Jalkapallokerho

KP-75 vetää koulumme tekonurmella jalkapallokerhoa 28.3. alkaen torstaisin klo 14-15. Kerhossa pääsee tutustumaan erilaisilla tavoilla liikuntaan ja jalkapalloon. Jalkapallokerhoon voi osallistua yhtä hyvin kokenut liikunnan harrastaja kuin vasta-aloittelijakin.

Kuvataidekerho

Ahjon koulun kuvataidekerho kokoontuu torstaisin klo 14-15 käsityöluokassa. Kerho alkaa 7.2. ja se kokoontuu kahdeksan kertaa. Kerhossa  piirretään, maalataan ja rakennellaan. Kerhon vetäjänä toimii taideopettaja Eevi Kilponen.

Musakerho 

Musakerho kokoontuu maanantaisin klo 14-15 musaluokassa Werneri-opettajan johdolla. Kerhossa voi harjoitella kitaran ja rumpujen soiton alkeita sekä tehdä rap-musiikkia. Musakerho alkaa ma 11.3. ja se kokoontuu kuusi kertaa.

Tunnetaitokerho​ on aloittanut toimintansa. Kerhoa vetää Niina-opettaja.

Tiedekerho kokoontuu maanantaisin klo 14-15. Kerhoa vetävät vuorotellen Anki-, Elina, Sirkku- ja Terhi-opettajat. Tiedekerho alkaa ma 11.3. ja se kokoontuu kuusi kertaa.

Välituntikerhoja pienemmille oppilaille vetävät neloset, viitoset ja kuutoset. Välituntikerhoista infotaan keskusradion kautta.

Päivitetty 07.03.2019 klo 10:29