Kerhot

Koulun kerhotoiminnan tavoitteena on monipuolinen, lapsen kasvua tukeva vapaa-ajan toiminta, jossa jokaisella lapsella olisi mahdollisuus ainakin yhteen kerhoharrastukseen. Kerhotoiminta on osa oppilaan koulupäivää, joten hänellä on kerhossa sama vakuutusturva kuin koulussakin.

Koulumme kerhotoiminta on oppilaille maksutonta.

Aamukerho vuosiluokille 1-3

Aamukerho aloittaa ensi viikolla (30.10.) ja toimii tiistai-, torstai- ja perjantaiaamuisin klo 8.15-9.45. Kerhon ohjaajana toimii Merja Viitala.

Kerbiili

Kerbiili tarjoaa pop up-tyyppistä nuorisotilatoimintaa tiistaisin klo 14-16.30 koulumme kirjastoaulassa ja salissa. Kerbiiliä vetävät nuorisopalvelujen työntekijät. Kerbiilissä voi pelata erilaisia lautapelejä, "höntsätä" salissa tai tehdä läksyjä.

Toinen nuoristotoimen vetämä kerho pyörii torstaisin klo 13-16 ja siihen osallistutaan opettajan ohjaamana. 

Jalkapallokerho

KP-75 vetää koulumme tekonurmella jalkapallokerhoa torstaisin klo 14-15. Kerhossa pääsee tutustumaan erilaisilla tavoilla liikuntaan ja jalkapalloon. Jalkapallokerhoon voi osallistua yhtä hyvin kokenut liikunnan harrastaja kuin vasta-aloittelijakin.

Animaatiokerho

Animaatiokerhoon kokoontuvat piirtämisestä tykkäävät tulevat elokuvaohjaajat. Animaatiokerho kokoontuu torstaisin klo 14-15 Elina-opettajan luokassa.

Kuvataidekerho

Ahjon koulun kuvataidekerho kokoontuu torstaisin klo 14-15 käsityöluokassa. 

Kerhossa  piirretään, maalataan ja rakennellaan. Kerhon vetäjänä toimii taideopettaja Eevi Kilponen.

Tunnetaitokerho​ on aloittanut toimintansa. Kerhoa vetää Niina-opettaja.

Oppilaiden vetämät välituntikerhot pyörivät aamupäivän pitkällä välitunnilla. Välituntikerhoja vetävät viides- ja kuudesluokkalaiset oppilaat.

Musakerho aloittaa toimintansa tammikuussa Werneri-opettajan johdolla.

Päivitetty 09.11.2018 klo 10:49