Kerhot

Koulun kerhotoiminnan tavoitteena on monipuolinen, lapsen kasvua tukeva vapaa-ajan toiminta, jossa jokaisella lapsella olisi mahdollisuus ainakin yhteen kerhoharrastukseen. Tavoitteena on saada mukaan niitä oppilaita, joilta puuttuu perheen tuki säännölliseen harrastukseen ja syventää kodin ja koulun yhteistyömuotoja. Kerhotoiminta on osa oppilaan koulupäivää, joten hänellä on kerhossa sama vakuutusturva kuin koulussakin.

Mailapelikerhot

Kerhoissa liikutaan monipuolisesti, vaikka päälajeina ovatkin mailapelit. Kerhot kokoontuvat maanantaisin klo 14-15 ja 15-16. Kerhon järjestäjä on mailapeliseura TTC Boom ja vastuuohjaajana toimii Jukka Julin. Kerhoon ilmoittaudutaan seuran kotisivujen kautta (http://ttcboom.sporttisaitti.com/ilmoittautuminen).

WAU! Liikkis

WAU!-kerho on kohdennettu vuosiluokille 1-3. WAU!-kerhossa ei kilpailla vaan pidetään hauskaa yhdessä tiistaisin klo 14-15. Kerhon järjestävänä tahona toimii WAU Ry ja toimintaa koordinoi Satu Räsänen. WAU!-kerhon ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti yhdistyksen omilla sivuilla (www.wau-ry.fi).

Parkour-kerho

Parkour-kerho on lasten liikuntakeskus Pompitin järjestämä kerho, jossa opetellaan parkourin perusteita ohjaajan opastamana. Kerhossa harjoitellaan vartalon hallintaa ja motorisia taitoja mm. kierimällä, hyppimällä, kiipeilemällä ja esteitä ylittämällä. Kerhoon voivat osallistua viitoskuutoset ja se kokoontuu perjantaisin klo 14-15. Parkouria vetää Pompitin ohjaaja Eveliina Pensala.

WAU! ja Parkour-kerho ovat oppilaille maksuttomia ja niiden toiminta rahoitetaan joko opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämällä avustuksella tai kasvatus- ja opetustoimen rahoittamana.

Päivitetty 09.04.2018 klo 11:52