Kerhot

Koulun kerhotoiminnan tavoitteena on monipuolinen, lapsen kasvua tukeva vapaa-ajan toiminta, jossa jokaisella lapsella olisi mahdollisuus ainakin yhteen kerhoharrastukseen. Kerhotoiminta on osa oppilaan koulupäivää, joten hänellä on kerhossa sama vakuutusturva kuin koulussakin. Kaikki koulumme kerhot ovat maksuttomia.  

Pallo-/mailapelikerho vuosiluokille 4-6 ke klo 14-15 koulun salissa

Kerhoon tarvitset mukaan iloisen mielen, sisäpelikengät (jos löytyy) ja juomapullon. Kerhokerrat sisältävät alkuleikin ja pallo-/mailapelin sekä mukavaa yhdessä oloa kerholaisten toiveita kuunnellen. Kerho ovat maksuton.

Ensimmäinen kerhokerta on ke 16.3.2022.

Kerhon maksimiosallistujamäärä on 12 oppilasta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu ensimmäisellä kerhokerralla suoraan kerhon vetäjälle.

Kerhon ohjaaja on Keravan Pompitista.

Kuviskerho

Veera- ja Terhi-opet vetävät kuviskerhoa kolme-nelosille ke klo 14-15.30. Kerho on täynnä.

Läksykerho

Läksykerho kokoontuu maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin koulun ruokalassa. Kerhossa voi tehdä läksyjä tai lukea kokeisiin aikuisen tukemana. Kerhoon pääsee oman opettajan ohjaamana.

Liikuntakerho 2.-3. -luokkalaisille - kevään kerho starttaa 28.1.

Liikuntakerho kokoontuu perjantaisin klo 12.30-13.30 koulumme liikuntasalissa. Kerhossa leikitään liikuntaleikkejä ja pelataan erilaisia pallopelejä kerholaisten toiveita kuunnellen. Kerhoa vetää Satu Räsänen.

Liikuntakerho 4.-5. -luokkalaisille - kevään kerho starttaa 28.1.

Liikuntakerho kokoontuu perjantaisin klo 13.30-14.30 koulumme liikuntasalissa. Kerhokerrat sisältävät erilaisia pallopelejä ja mukavaa yhdessäoloa kerholaisten toiveita kuunnellen. Kerhoa vetää Satu Räsänen.

Aloita uusi harrastus! - TULE MUKAAN FUTAAMAAN!

Tervetuloa KP-75:n järjestämään jalkapallokerhoon Ahjon koululle. Kerho on suunnattu koulun 3.-4. luokan oppilaille. 

Kevään kerho pidetään tiistaisin 25.1.-10.5.2022 klo 14.00 - 15.00. Koulun loma-aikoina kerhoa ei järjestetä 

Kerhoon mahtuu max. 20 lasta. 

Jalkapallokerhossa on jalkapallon harjoittelua monipuolisesti, sekä liikunnallisia kisailuja, leikkejä ja pelejä. Kerhossa pääpaino on jalkapallon harjoittelussa, mutta saatamme tuoda mukaan myös harjoitteita muista lajeista. Voit osallistua kerhoon jo kokeneempana liikunnanharrastajana kuin vasta-aloittelijana! Kerhossa pääset tutustumaan erilaisilla tavoilla liikuntaan ja jalkapalloon! Pyrimme huomioimaan jokaisen osallistujan yksilöllisesti. 

Haluamme, että kerhon toiminnassa näkyy arvomme. Emme suvaitse kiusaamista tai toisten suoritusten arvostelua. Puutumme kerhossa näihin asioihin välittömästi. 

Ilmoittautuminen oheisen linkin  kautta ilmoittautuminen Ahjon koulun jalkapallokerhoon


Päivitetty 13.04.2022 klo 14:09