Kerhot

Koulun kerhotoiminnan tavoitteena on monipuolinen, lapsen kasvua tukeva vapaa-ajan toiminta, jossa jokaisella lapsella olisi mahdollisuus ainakin yhteen kerhoharrastukseen. Kerhotoiminta on osa oppilaan koulupäivää, joten hänellä on kerhossa sama vakuutusturva kuin koulussakin. Kaikki koulumme kerhot ovat maksuttomia.  

Läksykerho

Läksykerho kokoontuu maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin koulun ruokalassa. Kerhossa voi tehdä läksyjä tai lukea kokeisiin aikuisen tukemana. Kerhoon pääsee oman opettajan ohjaamana.

Liikuntakerho 2.-3. -luokkalaisille

Liikuntakerho kokoontuu perjantaisin klo 12.30-13.30 koulumme liikuntasalissa. Kerhossa leikitään liikuntaleikkejä ja pelataan erilaisia pallopelejä kerholaisten toiveita kuunnellen. Kerhoa vetää Satu Räsänen.

Liikuntakerho 4.-5. -luokkalaisille

Liikuntakerho kokoontuu perjantaisin klo 13.30-14.30 koulumme liikuntasalissa. Kerhokerrat sisältävät erilaisia pallopelejä ja mukavaa yhdessäoloa kerholaisten toiveita kuunnellen. Kerhoa vetää Satu Räsänen.

Kuvataidekerho

Kuvataidekerho starttaa syysloman jälkeen Veera-opettajan johdolla. Kerho kokoontuu keskiviikkoiltapäivisin ja on suunnattu 5.-6. luokkalaisille.

Aloita uusi harrastus! - TULE MUKAAN FUTAAMAAN!

Tervetuloa KP-75:n järjestämään jalkapallokerhoon Ahjon koululle. Kerho on suunnattu koulun 3.-4. luokan oppilaille. 

Syksyn kerho pidetään tiistaisin 4.10 - 14.12.2021 klo 14.00 - 15.00. Keväällä kerho jatkuu myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Koulun loma-aikoina kerhoa ei järjestetä 

Kerhoon mahtuu max. 20 lasta. 

Jalkapallokerhossa on jalkapallon harjoittelua monipuolisesti, sekä liikunnallisia kisailuja, leikkejä ja pelejä. Kerhossa pääpaino on jalkapallon harjoittelussa, mutta saatamme tuoda mukaan myös harjoitteita muista lajeista. Voit osallistua kerhoon jo kokeneempana liikunnanharrastajana kuin vasta-aloittelijana! Kerhossa pääset tutustumaan erilaisilla tavoilla liikuntaan ja jalkapalloon! Pyrimme huomioimaan jokaisen osallistujan yksilöllisesti. 

Haluamme, että kerhon toiminnassa näkyy arvomme. Emme suvaitse kiusaamista tai toisten suoritusten arvostelua. Puutumme kerhossa näihin asioihin välittömästi. 

Ilmoittautuminen oheisen linkin  kautta ilmoittautuminen Ahjon koulun jalkapallokerhoon


Päivitetty 02.11.2021 klo 10:28