Kerhot

Koulun kerhotoiminnan tavoitteena on monipuolinen, lapsen kasvua tukeva vapaa-ajan toiminta, jossa jokaisella lapsella olisi mahdollisuus ainakin yhteen kerhoharrastukseen. Kerhotoiminta on osa oppilaan koulupäivää, joten hänellä on kerhossa sama vakuutusturva kuin koulussakin. Kaikki koulumme kerhot ovat maksuttomia.

Lautapelikerho

Lautapelikerho kokoontuu maanantaisin klo 13-14 ja klo 14-15 Anki-opettajan luokassa. Kerhossa pelataan erilaisia lautapelejä.

Ilmoittautuminen kerhoon tehdään ruokalan ilmoitustaululla olevaan listaan.

Kerhoa vetävät koulumme omat opettajat.

Keppihevoskerho

Kepparikerho starttaa 23.9. ja kokoontuu maanantaisin klo 14.30-15 koulumme sisäpihalla (sateen sattuessa salissa). Tuo oma keppihevonen, jos omistat sellaisen, mutta voit myös saada hevosen lainaan kerhon ajaksi. Kepparikerhossa käsitellään hevosenhoitoa, talutusta, hevosen askelia ja keppihevostunteja. Kerho kokoontuu syksyn aikana kuusi kertaa ja ilmoittautuminen tehdään ilmoitustauluilla oleviin listoihin.

Kepparikerhoa vetävät kuudesluokkalaiset Greta ja Vilma.

Läksykerho

Läksykerho starttaa ensi viikolla Eija-opettajan luokassa. Kerhoon voi mennä tekemään läksyjä tiistaisin ja torstaisin klo 14-15. Kerhoa vetävät ME-talon rekrytoimat vapaaehtoiset lukiolaiset. Läksykerhossa on tarjolla myös pieni välipala.

Kerbiili

Nuorisopalveluiden Kerbiili kokooontuu koulumme salissa tiistaisin klo 14-16.30.

Voit ottaa omat eväät mukaan ja tulla henkäisemään koulupäivän jälkeen turvallisten aikuisten seuraan. Kerbiilissä voit saada myös apua läksyjen tekoon. Kerbiili hyödyntää koulun liikuntavälineistöä ja tuo paikalle myös muuta aktiivista tekemistä, askarreltavaa, pleikkarin ja perinteisiä lautapelejä.

Kerbiilin toiminta on suunnattu vuosiluokille 3-6.

Futiskerho

Tervetuloa KP-75:n jalkapallokerhoon Ahjon koululle tiistaisin 3.9. - 8.10.2019 klo 14.00 - 15.00! Kerhoon mahtuu max. 20 lasta. 

Jalkapallokerhossa on jalkapallon harjoittelua monipuolisesti, sekä liikunnallisia kisailuja, leikkejä ja pelejä.

Kerhossa pääpaino on jalkapallon harjoittelussa, mutta saatamme tuoda mukaan myös harjoitteita muista lajeista. Voit osallistua kerhoon jo kokeneempana liikunnanharrastajana kuin vasta-aloittelijana! Kerhossa pääset tutustumaan erilaisilla tavoilla liikuntaan ja jalkapalloon! Pyrimme huomioimaan jokaisen osallistujan yksilöllisesti. 

Haluamme, että kerhon toiminnassa näkyy arvomme. Emme suvaitse kiusaamista tai toisten suoritusten arvostelua. Puutumme kerhossa näihin asioihin välittömästi. 

Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta ilmoittautuminen Ahjon koulun jalkapallokerhoon

Säbäkerho

Salibandykerho on 3.-5. -luokkalaisille tarkoitettu kerho yhteistyössä Blackbirds United ry:n kanssa.

Mukaan ovat tervetulleita sekä tytöt että pojat. Mukaan voivat ilmoittautua sekä aloittelijat että salibandyn harrastajat. Mikäli salibandykerhoon ilmoittautuu enemmän kuin 25 lasta, mukaan pääsevät arvotaan ilmoittautuneista.

Syksyllä on 8 kerhokertaa keskiviikkoisin klo 14-15 koulumme liikuntasalissa.

Syksyn kerhot:

- ke 4.9. klo 14-15

- ke 11.9. klo 14-15

- ke 18.9. klo 14-15

- ke 25.9. klo 14-15

- ke 2.10. klo 14-15

- ke 9.10. klo 14-15

Syyslomaviikolla kerhoa ei pidetä.

- ke 23.10. klo 14-15

- ke 30.10. klo 14-15

Ilmoittaudu pikaisesti kerhoon: toimisto@blackbirds.fi tai puh. 044-7312216 (toiminnanjohtaja Erkki Enström).

Vielä tulossa myöhemmin syksyllä:

Kuviskerho

Geokätkö-kerho

Näistä infoa myöhemmin. 

Päivitetty 12.09.2019 klo 08:43